2Tasty

Catering with Passion, Service with Heart
 

Over ons

 

 

Even voorstellen 

2Tasty is in 2007 opgericht en is inmiddels in  Zoetermeer en omgeving een vertrouwd adres voor catering.
2Tasty voelt zich thuis in vele keukens en presenteert een breed scala aan
verrukkelijke gerechten.
De eigenares van het bedrijf is Airis Read-Mohan. Zij heeft de kookkunst van huis uit meegekregen en laat u er graag van genieten. Regelmatig is zij bezig met verrassende ideeën op te doen. Zij blijft zichzelf constant verbeteren en is voortdurend op zoek naar nieuwe maar vooral smaakvolle gerechten.

Alle gerechten van 2Tasty worden met uiterste zorg bereid en op decoratieve wijze gepresenteerd.
Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van
verse ingrediënten. Wij leveren goede kwaliteit in service en producten. Wellicht heeft u zelf inspiratie of heeft u wat hulp nodig van 2Tasty. In beide gevallen zal 2Tasty een menu voor u
samenstellen dat perfect past bij uw gelegenheid, budget en de verwachtingen van uw gasten.
De pittigheid van de gerechten kunt u zelf bepalen.

Met culinaire groet,

Airis Read en haar team

-                                                                                ----------------------------------

Mensen samenbrengen

Een heerlijk diner brengt mensen bij elkaar en laat ze samen genieten. Zo brengen wij als cateraar mensen samen op een bruiloft, personeelsfeest of andere gelegenheid. Samen eten is samen beleven

                                                                             --------------------------------------

2Tasty Catering is een familie cateringbedrijf gespecialiseerd in exotische smaken dat een totaaloplossing biedt voor al uw evenementen. 2Tasty Catering verzorgt al uw bijeenkomsten van de organisatie tot de eigenlijke catering en de sfeer met behulp van feestmateriaal en decoratie. Met een mix van Europese gerechten en het beste van de Culinaire keuken gecombineerd met de unieke Exotische sfeer kan uw feest niet meer stuk!
2Tasty Catering verzorgt voor  alle soorten feesten voor alle doelgroepen: van events  voor particulieren tot bedrijfsfeesten voor ondernemers. 

De samenstelling van uw feest gebeurt volledig op basis van uw vooropgestelde budget.
Maar groot of klein, uw feest wordt onvergetelijk!

 

A Little Taste of Heaven

 

 

Lees hieronder wat klanten van ons vinden. Hier vindt u een aantal van onze recesenties terug die door onze klanten via onze mail verstuurd zijn en geplaatst zijn op onze website . Wilt u ook een recensie achter laten?

E de Jong
14-11-17 09:01:43
Housewarming gehad. 2tasty verzorgde de gasten met heerlijk eten waar iedereen enthousiast over was!!
De mensen van 2 tasty zijn een goed georganiseerd team met gevoel voor wat de klant wenst. Het werd het een fantastische avond ook dankzij 2tasty!!
Nogmaals hartelijk dank ?
Joyce van de Velde
10-10-17 16:07:40
Voor mijn dochters verjaardag voor het eerst van mijn leven gebruik gemaakt van catering. Fijne prijs, lekker eten. verassend lekker! Ik kom zeker terug.
Sheila en Kees Mak
30-09-17 12:02:12
Op onze bruiloft hebben wij 2tasty catering van Aeris gevraagd, om de catering te verzorgen en ook voor ons de bruidstaarten te maken.
De catering was goed verzorgd en haar medewerkers hebben op de tafels steeds weer met noten en chips bij gevuld. Ze kwamen telkens langs met de snacks. We behoefden nergens om te vragen.
De kroon op ons feest waren de bruidstaarten. Wanneer er ooit weer eens een bruiloftfeest gevierd gaat worden, dan zullen wij zeker aan deze catering denken.
P.S. Aeris, voor altijd in ons hart!
Maarten Swaan
28-09-17 12:39:07

Maarten S.

Wat een heerlijk eten en een gedreven service. Van de opbouw van de tenten tot de prachtige en heerlijke taart tot de geweldige Surinaamse buffet hebben Airis en Menni en de medewerkers een fantastische bijdrage aan ons feest geleverd. Beter gezegd; zij hebben het feest geregeld. Super bedankt! Jullie zijn helden!
september 27, 201
Térèse Maladive
26-09-17 12:34:56
Hallo Airis,


Ik zou jou nog even mailen of alles goed bevallen is. Het was voortreffelijk, jullie hebben echt bijgedragen aan een hele leuke familiedag, het eten was heerlijk, hier en daar wat te pittig voor de kleintjes maar het naan brood en toetje maakte alles goed.

Een aantal hebben heerlijk meegenomen naar huis en wij eten alles vanavond op, alles is dus bijna opgegaan. Dank voor de goede en prettige verzorging en al het lekkere eten, iedereen heeft genoten en ik zeg het voort.


Hartelijk dank, groetjes, Terese
Tonen: 5  10   20

 

 


2Tasty Klanten (Zakelijk & Particulier)

2TASTY

2TASTY

Competa IT

Kabinet van de Gevolmachtigde (curacao)

KPN in Rotterdam

Jachtclub Scheveningen

Rehoboth Scheveningen

Scientist-DBC Integrated Bioprocessing

McCo Groep

Veiligheid/Vergunningen,Toezicht en Hand

MissIndiaHolland

Lido-Almere

Apotheek Sahodrie

Juwelier Prahladsing

Stichting Mooi ( De Kern)

Zeetech Zoetermeer

.