2Tasty

Catering with Passion, Service with Heart
 

Wat is Valentijnsdag?

Valentijnsdag is de internationale dag waarop we de liefde vieren. Veel mensen vinden het spannend om hun geliefde of degene waar ze stiekem op verliefd zijn, te verrassen.

Ieder jaar worden rond Valentijnsdag miljoenen kaarten verstuurd naar geliefdes en liggen de schappen vol met rode harten en rozen, die symbool staan voor liefde en geluk. Daarbij komt het steeds vaker voor dat deze dag de geliefde extra wordt verwend, daar hem/haar uit eten te nemen of zelfs ten huwelijk te vragen.

Verras je Valentijn met een geschenk of een romantisch diner!

Het Valentijnsdineetje
Weer zo'n standaardconcept, iets wat we nu juist willen vermijden.

Wat je beter niet kunt doen: reserveer geen tafeltje bij een van die restaurants die al maanden adverteren met een 'romantisch Valentijns diner all-in'. Je hebt dan grote kans dat je de avond samen met tientallen andere verliefde paartjes doorbrengt die allemaal hetzelfde 'originele' idee hebben gehad. Allemaal paartjes die elkaar (op commando) diep in de ogen kijken, misschien een traantje plengen en elkaar eeuwige trouw beloven. En allemaal maar denken dat ze uniek zijn. Kijk om je heen! Op z'n manier wil je toch niet je Valentijnsavond doorbrengen!

Wat je misschien wel kunt doen:: alles wat je maar te binnen schiet. Een dineetje thuis? Ben je bang dat het niet origineel genoeg is? Maak er dan iets origineels van. Geef voor een keertje eens wat meer uit bij een cateraar, koop een paar flessen wijn die echt de moeite waard zijn (ook in de supermarkt vind je tegenwoordig wijn die een krans verdient, als je je maar verre houdt van de wijn met draaidop...). Restaurants en bars kun je op Valentijnsavond beter mijden (wil je het origineel houden tenminste),
Iets wat de avond bijzonder maakt.

Bent u geen keukenprins of prinses? Maar wilt u wel uw geliefde verrassen met een heerlijk diner,
geen nood,2Tasty heeft de oplossing.
Zij serveren voor u op 14,15 en 16 februari een geweldig 3 a 4-gangen Valentijns menu.

Happy Valentine day

  • valentijn menu
    valentijn menu

  • valentijn
    valentijn